مراحل راه اندازی یک وب سایت
برای راه اندازی، مدیریت و توسعه هر وب سایتی به چهار مرحله فنی و سه مرحله محتوایی احتیاج خواهید داشت:
- مراحل فنی:
۱- ثبت دامنه (Domain registration) که همان آدرس سایت شماست
۲- اجاره یک فضا میزبان در اینترنت (Host) که همان فضایی است که سایت شما بر روی آن قرار می گیرد
۳- طراحی گرافیکی وب سایت
۴- نصب وب سایت بر روی هاست
- مراحل محتوایی:
۱- تعیین اهدافی برای کارکرد وب سایت
۲- تبلیغ و ترویج خدمات سایت
۳- نگهداری و توسعه سایت
در تمامی مراحل بالا، کارشناسان ما در کنار شما خواهند بود.
- ثبت دامنه (Domain registration)
ثبت دامنه اولین گام برای حضور در شبکه جهانی وب است. دامنه آدرس شمار در اینترنت است که مشتریان شما، به وسیله آن به سایت شما هدایت می شوند. این گام از راه اندازی سایت نیز حساسیت های خاص خود را نیز داراست. نام دامنه مناسب باید حتی الامکان معنی دار، مرتبط و متناسب با کاربری سایت شما انتخاب شود. شرکت آینده روشن ایرانیان با بهره گیری از تجربه چند ساله خود در زمینه ثبت دامنه، همه تلاش خود را در جهت حفاظت از هویت اینترنتی شما انجام می دهد.
چک کردن آزاد بودن دامنه
درخواست ثبت دامنه
- لینک های مرتبط:
دامنه چیست؟
نکات مهم در ثبت و خرید دامنه
- خدمات میزبانی (Web Hosting)
میزبانی (Web Hosting) به شکلهای مختلفی ارائه می شود. میزبانی اشتراکی (Shared Hosting)، میزبانی اختصاصی (Dedicated Hosting) و اشتراک جا برای سرویسگر (CoLocation)
برای انتخاب یک میزبان مناسب، باید به نکات زیر توجه کنید:
- قابلیت اطمینان بودن میزبان:
در انتخاب شرکت ارائه دهنده هاستینگ، باید به اندازه، سرعت، تنوع ارتباط اینترنت، سخت افزار و نرم افزار مورد استفاده دقت کنید.
- زمان پاسخگویی مناسب:
زمان پاسخگوئی به درخواست ها، یکی از مهترین آیتم های اتتخاب هاستینگ است. شرکت ارائه دهنده هاست خیلی مهم است. کیفیت و استاندارد منبع انرژی اضطراری و همچنین امنیت سرویسگر نیز خیلی مهم است. اما یکی از مهمترین پارامترهای لازم که در زمان انتخاب میزبان در نظر می گیرید، کیفیت و سطح خدمات مشتری است.
- انتخاب سرویس هاست مناسب با نیازتان:
بسته به زبان برنامه نویسی که برای راه اندازی سایت خود در نظر گرفته اید، باید سرویس مناسبی انتخاب کنید؛ مثلا اگر سایت شما به زبان asp.net نوشته شده، حتما باید هاست ویندوزی خریداری کنید. در انتخاب پلن هاست و سایر مشخصات هاست مانند حجم دیتابیس و تعداد آن نیز دقت کنید!
- نوع کنترل پنل سرویس هاست:
انواع مختلفی از کنترل پنل هاست وجود دارد که هر کدام دارای مزایا و معایبی است؛ مثلاcPanel از معروفترین کنترل پنل های هاست لینوکسی است. کنترل پنل های دیگری همچون DirectAdmin، Plesk و … نیز وجود دارد.
سهولت کار و امکانات یک کنترل پنل هاست، در مدیریت وب سایت شما تاثیرگذار است بنابراین در هنگام خرید نوع کنترل پنل هاست خود را از شرکت ارائه دهنده سوال کنید.
- زمان مطمئن بالا بودن (UpTime) هاست:
آیا زمان بالا بودن (UpTime) سرویسگر از زمان پایین بودن (DownTime) آن بیشتر است؟ حجم و سرعت و پهنای باند میزبان نیز از پارامترهای مهم است. برای داشتن حداکثر زمان بالا بودن هاست، باید چند ارتباط اینترنت وجود داشته باشد. به این ترتیب، اگر یکی از ارتباط ها قطع شود، حداقل یک ارتباط دیگر وجود دارد که سرویسگر به کار خود ادامه دهد و سایت شما بالا بماند.
برخی شرکت های میزبان ادعا می کنند که پهنای باند نامحدود ارائه می کنند! این قضیه یک دروغ واقعی است! هیچکس نمی تواند چنین پهنای باندی داشته باشد. اگر سایت شما ترافیک بسیار بالائی داشته باشد، شرکت میزبان یا پول بیشتری از شما طلب خواهد کرد یا سایت شما را به حالت تعلیق درخواهد آورد.
- میزان امنیت هاست
وضعیت حفظ امنیت سرور به چه شکل است؟ آیا شبکهFireWall دارد؟ آیا یک متخصص امنیت در تیم وجود دارد؟ میزبانانی که این امکانات را ندارند در مقابل هکرها آسیب پذیر خواهند بود.
- پشتیبانی از تمام پسوندها
برخی از سرویس دهنده ها از پسوند ir پشتیبانی نمی کنند. این از مواردی است که در هنگام خرید هاست باید به آن توجه کرد.